NAŠI IZDELKI

MEDICINA

medicine (1)rs1

Iščemo hitrejše storitve oskrbe in zagotavljamo distribucijo in veleprodajo široke palete medicinske in zaščitne opreme.

PREHRAMBENI IZDELKI

food (1)rs1

Uvoz, izvoz in distribucija prehrambnih izdelkov po vsem svetu. Distribuiramo proizvode, kot so: sadje in zelenjava, meso, olje, žita itd.

SUROVINE

raw material (1)rs1

Mednarodno distribuiramo predvsem kovino, železo, premog in les ter druge surovine na zahtevo naročnika.

ZELENA ENERGIJA

energy1

Distribuiramo energente, kot so premog, peleti, fotovoltaične izdelke, kot so sončni paneli, razsmerniki, optimizatorji in sistemi za upravljanje shranjevanja energije.

V Alpine Trade vedno širimo svoj portfelj izdelkov.

Če iščete različne izdelke, ki niso navedeni na naši spletni strani, bomo za vas z veseljem prevzeli izziv iskanja novih izdelkov. Ekipa Alpine Trade ima strokovno znanje in mrežo za iskanje različnih izdelkov, ki jih potrebujete.

Sporočite nam, ali želite več informacij o določeni ponudbi.

NAŠE STORITVE

Svojim strankam pomagamo pri različnih vidikih zunanje trgovine, od pogajanj o trgovinskih sporazumih do načrtovanja in nadzora nad dejansko dostavo blaga.

Zagotavljamo nabor storitev, ki jih prilagajamo posebnim željam in potrebam strank:

Raziskujemo trge in iščemo zahtevani izdelek ali polizdelek po vsem svetu po najboljši ceni in kakovosti.

Vaša naročila obdelamo v majhnih ali velikih količinah. Razumemo potrebe naročnika in vam zagotavljamo največjo prednost, ne glede na to, ali naročate 1 kg, eno tono ali 100 kontejnerjev.

Vse vaše zahteve za vzorce obdelamo s proizvajalci in poskrbimo, da najdemo pravi izdelek, preden vam blago odpošljejo.

Organiziramo in nadziramo pošiljanje izdelkov, s čimer zagotovimo, da izdelki prispejo na svoj cilj pravočasno, stranke pa redno obveščamo o stanju pošiljke.

Za svoje stranke skrbimo za uvoz ali izvoz, pri čemer izpolnjujemo vse zakonske zahteve in predpise v EU in AZIJSKIH državah, ki jih mora podjetje upoštevati.

Za naročnika organiziramo odpremo, skladiščenje, zavarovanje, vse vrste analiz, certificiranje blaga, carinjenje, etiketiranje in obračun.

Pripravimo in obdelamo vse potrebne dokumente in dovoljenja za namene pošiljanja ter vodimo evidenco vseh računov in transakcij.

Izvajamo preglede kakovosti blaga in zagotavljamo, da sta celoten uvoz in izvoz v skladu s standardi podjetja in regulativnimi standardi.

Sporočite nam, ali želite več informacij o določeni ponudbi.

O NAS

Smo neodvisno uvozno-izvozno trgovsko podjetje, ki nudi podporne storitve za podjetja, ki se ukvarjajo z izvozom in uvozom iz EU v azijske države in nazaj.

Naš glavni cilj je poenostaviti potrebe dobavne verige na način, da poskrbimo za najbolj zapletene dele vašega poslovanja in vam omogočimo več časa, da se osredotočite na uspešnost svojega podjetja. Nudimo prilagojene in prilagodljive storitve glede na zahteve posamezne stranke.

Naši hitro delujoči strokovnjaki in prilagodljiva organizacija nenehno raziskujejo tržišče; zato nenehno širimo svoj portfelj izdelkov.

S svojim obsežnim znanjem o uvozu in izvozu blaga, vključno s carinjenjem, standardizacijo in dokumentacijo, lahko organiziramo in poskrbimo za distribucijo ter vam izdelke pripeljemo do vaših vrat.

ALPINE TRADE d.o.o.

Ulica Vita Kraigherja 3

2000 Maribor

Matična številka: 8589607000

Davčna številka: SI 86391194                                      

 

IBAN SI56 0400 0027 6744 627   NOVA KBM d.d.                            

IBAN SI56 1010 0005 8292 630   Banka Intesa Sanpaolo d.d.

NAŠE VREDNOTE

Dobavljamo kakovostne izdelke in storitve, ki izpolnjujejo potrebe in pričakovanja potrošnikov in strank. Da bi to izpolnili, ponujamo naslednje:

 • Prilagojeno in prilagodljivo storitev
 • Kakovostne izdelke
 • Konkurenčne cene
 • Zavezanost odličnosti
 • Osredotočanje na stranke
 • Inovativnost
 • Vodenje in moč
 • Družbeno odgovornost
 • Okoljsko trajnost
 • Zaupanje
 • Iskrenost, spoštovanje in preglednost
 • Strast
 • Honesty, respect & transparency
 • Passion

NAŠA VIZIJA

Želimo se pozicionirati kot podjetje, ki je nacionalno in mednarodno prepoznavno po zagotavljanju izjemnih, personaliziranih in prilagodljivih storitev in izdelkov najvišje kakovosti za naše partnerje.

STOPITE V STIK